Libnet.ro
UNICEF

15:45

Daniel Constantin (Pro Romania): Investitiile PSD-ALDE sunt mai mici chiar si decat cele din `Guvernul zero` condus de Dacian Ciolos

B1 B1,
Daniel Constantin (Pro Romania): Investitiile PSD-ALDE sunt mai mici chiar si decat cele din `Guvernul zero` condus de Dacian Ciolos

Daniel Constantin, presedintele executiv al Pro Romania, a declarat, sambata, ca executia bugetului pe cei doi ani de guvernare Dragnea-Tariceanu arata investitii mai mici chiar si decat cele din guvernul. continuă pe B1

inca un deputat PSD a trecut la partidul lui Ponta. Pro Romania are acum mai multi parlamentari decat ALDE

Inca un parlamentar a trecut de la PSD la Pro Romania. Adrian Pau, deputat de Timis, a anuntat ca merge in partidul condus de Victor Ponta. in ultimele zile, mai multi alesi au migrat de la formatiunea.

Cum vrea Ponta sa-l dea jos pe Dragnea de la sefia Camerei Deputatilor. Cati parlamentari PSD vor mai trece la Pro Romania

Coalitia PSD-ALDE a pierdut majoritatea la Camera Deputatilor, dupa ce trei parlamentari social-democrati, printre care si fostul premier Mihai Tudose, au plecat la Pro Romania. insa Victor Ponta planuieste sa mai rupa inca cinci deputati PSD, astfel incat sa fie sigur ca Liviu Dragnea nu-si va reface majoritatea cu voturile minoritatilor nationale. Opozitia va declansa apoi revocarea lui Dragnea din functia de presedinte al Camerei.

inca un deputat PSD a plecat la Pro Romania: Dragnea a divizat intreaga societate, inclusiv viata interna de partid

Deputatul Georgian Pop a anuntat, joi seara, ca s-a inscris in Pro Romania, precizand ca, dupa 20 de ani, nu se mai regaseste in modul in care se face politica in PSD. De cand este presedintele PSD, Liviu Dragnea a divizat intreaga societate, inclusiv viata interna de partid, a transmis Georgian Pop.

PSD pierde inca un membru un favoarea partidului PRO Romania

Deputatul Georgian Pop a demisionat din Partidul Social Democrat si s-a inscris in gruparea Pro Romania, condusa de Victor Ponta, se arata intr-o postare de pe pagina de Facebook a acestuia, de joi. Ma bucur.

Deputatul Corina Bogaciu s-a inscris in Pro Romania

Deputatul Corina Bogaciu a anuntat, ieri, ca s-a alaturat echipei Pro Romania, deoarece considera ca acest partid este singurul in care se face o politica social-democrata autentica.

inca undeputat PSDdemisioneaza din partidsi trece la Pro Romania

Deputatul Oana Silvia Vladuca si-a anuntat, vineri, demisia din PSD si trecerea la Pro Romania, formatiunea lui Victor Ponta. Vladuca a scris intr-o postare ca partidul a intrat in zodia nefasta a unui.

inca un deputat PSD trece la Pro Romania: Politica nu se face cu pumnul!

Deputatul Georgian Pop a anuntat joi ca a plecat din PSD si ca se alatura formatiunii Pro Romania. Decizia pe care am luat-o astazi vine dupa o lunga perioada de reflectie si dupa consultari cu.

Georgian Pop pleaca din PSD si se alatura Pro Romania

Deputatul Georgian Pop a anuntat astazi ca a plecat din PSD si ca se alatura formatiunii Pro Romania.

nca un deputat PSD pleaca la partidul lui Ponta: Adrian Pau anunta ca se va nscrie n Pro Romnia

Deputatul de Timis Adrian Pau a anuntat, sambata, ca isi va da demisia din PSD pentru a se inscrie in Pro Romania, deoarece nu se mai regaseste in partidul condus de Liviu Dragnea.

Lovitura groaznica pentru romani! Motivul pentru care creditele din Romania sunt mai scumpe decat cele din UE

Consilierul Guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu, a declarat vineri ca motivul pentru care romanii platesc la credite o marja a bancii mai mare decat in alte state din Europa este nivelul creditului mult mai.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,302 seconds )